-->

Monday, June 10, 2013

Ninetology Insight






Sebagai seorang beginner dalam dunia android , aku telah memilih Ninetology Insight sebagai smartphone pertama dalam hidup walaupun dalam hati meronta-ronta nak beli HTC Butterfly . actually , entry ni bukan buat review pun , aku mana pandai.kehkehkeh.. cuma nak share yang henset ni memg bes untuk beginner beginner yang kaki explore.  mcm aku ni lah. kahkahkah . ayat mudahnya , TESTER untuk memasuki dunia android.. lagi lagi screen dia mantop. **bayangkann aku ada HTC Butterfly , rasanya aku tak konfiden kot nak explore , apatah lagi nk memecahkan dara (ROOT) HTC Butterfly , maklum lah. henset mahal. kikikiki** oh ya , selain dari tu henset ni tidak menghampakan "Instagramer" tegarr mcm aku ni . dgn camera 8MP.. dia banyak bejasa untuk menambahkan koleksi photo dalam Instagram . ( nak tengok kualiti gambar ? FOLLOW MY INSTAGRAM, solehahwahab90 ) , blom sampai seminggu aku pakai, my Insight dah pecah dara (ROOTED).. tak tahan wo .. hasil tunjuk ajar sifu sifu dalam group Ninetology User Malaysia banyak benda aku dh belajar . 

p/s : actually , henset ni bukan guna duit sendiri pun. bapak yg belanja.harharharhar (dari takda yg belanja kan..kann..haha). tambah dgn rebate RM200 tuu.hahaha . nanti kalau aku dah keja , henset yg lagi mahal aku belikan untuk bapak aku . kikikiki. klau boleh nak bagi dia iPhone , iPad..semua lahh. SELAMAT HARI BAPA untuk bapa tercinta.. bapak mertua , atok , pakcik pakcik ,