-->

Wednesday, February 27, 2013

Hai Februari

Assalammualaikum & selamat malam ..

semakin hari semakin malas nak update blog.perasaan apakah ini ? pdhal , aku bukan buat apa pun, duduk rumah , kemas rumah , masak .. thats all. cewahh.hahaha. tapi entaa laaa.. takpa , start dr hari ni, aku berazam nak jadik blogger yg slalu update.mcm dulu dulu. haha.. atleast 2 post/day.. kalau tak pun.. 1 post/day . haha . aku pun tengah carik keja sekarang ni. kalau ada blogger area kuching / sibu . boleh la helo helo ai okei kalau ada vacancy . muahaha . 

ekcely , aku ingat nak bukak bisnes depan rumah ? tapi taktau lagi . so, ada idea tak ? rumah aku dekat dgn sekolah.. skolah rendah.hehe . saja , kot2 korang ada idea.boleh share.


0 comments: