-->

Thursday, January 17, 2013

BAJU BARU 2013


Selamat Hari Khamis ,

akhirnya .. setelah sekian lama blog aku tak dapat baju baru.. hari nie baru dapat.oyeahh! 2013 dengan warna merah.. gagah, berani, seksi (ke??) , semangat kental.. grrrr.. aummm!! hahahaha! 

dah duduk kat rumah bila dah abis study nie rasa mcm boring teramat sangat lah kan.. so, aku ingat nak bukak bisnes depan rumah . tapi maseh dalam perancangan , nak jual yg simple simple & harga yg berpatutan. chewahh. so, budak budak sekolah boleh beli masa balik dr sekolah.harharharrr. ada cadangan tak nak jual apa?

btw , mcmana template baru yg gagah lagi berani nie? okei tak? tak nampak bebudak sangat dah kan ? kan?  actually, aku nak buat template yang elegan. sikit..tapi..ntah la. idea tak kluar kot sebab lapar.haha! ni lah yg paling aku mampu buat sekarang. rasa keras lah jugak tangan pegang photoshop.nasib baik edit coding ingat lagi. hehe .. alhamdulillah  :)

okei, sampai sini lah dulu aku update ari nie. korang main says.my tak? klik nie dulu .. terima kasut.hihi.


0 comments: