-->

Thursday, February 2, 2012

TERIMA KASEH FEBRUARI :)


#ingat entri yg ada poster nie??

yeahh.itu poster untuk my presentation clas network security . tak sia sia aku cari maklumat & buat research sendiri pasal poster tu dann AKHIRNYA..I'M THE BEST PRESENTERRR dalam class woo.!tidak lupa juga,yg banyak membantu saya,kekanda ku..yes.i know,kekanda saya sgt pro dlm network  :) sebaab tu sayangg saya makin berganda ganda..hahaha!

**terima kaseh Pn.Safinah . && classmate yg VOTE saya kot.haha!aku tak penah paksa korang untuk vote aku kan??kan??  :)oyeahhh!dapat hadiah dr Pn.Safinah..tapi blm dapat lg..ekeke.

terimakaseh februari,hari pertama dah buat aku gembira..harap2..bulan februari nie..semua gembira gembira.. aminnn. :)


REMEMBER!!BEWARE IF YOU IN FREE WIFI ZONE  :)

4 comments:

memo hazel. said... [PLEASE REPLY COMENT]

best la ktk. praktik kan apa yg d study. me?? mudahan masih dapat caught up la. mcm lupak ingat bha. aiyoo. tambah2 dh ambik kos lain. hehehe. :) tahniah deng!

YOUsoF said... [PLEASE REPLY COMENT]

Ringkas tapi meninggalkan bekas!


Tahniah ye, siapa tak seronk dapat jadi yang terbaik kan. Semoga semuanya lebih baik dan lancar insyaAllah..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@memo hazel.

maksehhh..hehe..eh!ktk ambik kos apa kinek??

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@YOUsoF

thanks yousof.haha..eksaited dpt best presenter :) hihi