-->

Tuesday, December 20, 2011

SEM 4 : INTEGRASI @ POLITEKNIK MUKAH SARAWAK.

Assalammualaikum && selamat pagi  :)
yeah.cuti saya dah nak habis dahh..cuti korang?*cewah..guna 'saya'  mcm elok je.haha! tinggal 6 hari lagi saya kat rumah nie.lpastu..27 disember..register masuk poli.hoyeahh..saya dah boring sangat kat rumah nie.taktau nak buat ape dh..eh!cuti dah nak habis..tapi saya tak pkir lagi pasal proposal final project..nak buat apa untuk final projek pun taktau lagi...partner pun taktau nak pilih sape..

"agak agak saya nak buat sistem ke nk buat multimedia.hmm.."

 aku rasa kn.sekarang..tempoh pembelajaran kat poli tu makin singkat pulak ..makin pendek.makin kontot.. maklumlahh..dulu sesi januari & julai..tapi sekarang sesi disember & jun..hadoi.harap2 sem depan..aku membz kan lagi dgn aktiviti di poli..tak la terasa sangat kn..  pejam celik pejam celik.tetiba dah final exam pulaks.haihh..besnyaa..

oh ya.result dh dapat dh..alhamdulillah..takda subjek yang repeat.hehe. tapi..aku frust sikit sebab programming aku mengecewakn..nie semua sebab presentation aritu kot..buat lagi sistem last minit..bagus sangat.huhahuha!


#ingat tak KURSUS PROFESIONAL SCJA ari tu?yeah.aku dah dpt certificate..alhamdulillah  . berbaloi jugak aku pegi kursus siang malam selama 10 hari.dengan basic java programming yg ZERO lg. aku taktau nk ckp ape. sebab,java programming..sem depan baru ambik.. susah kot nak lulus..eh.x sangka pulak aku lulus.muahaha!



#yeahh.tak saba nak abis study.hahaha!eh.korang tau tak..perasaan nak study korang akan lebih kuat.membuak buak kalau course yg korang ambik tu memang minat korang..percayalah..hihi  :) TAPI mak aku pulak..lain..dia ckp kena tengok market jugakk sblm nk pilih course nie.haihh.

p/s: nantikan giveaway new year untuk korang  :)

5 comments:

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@fathiah

tu pasal lh mak ckp cmtu..hihi..tp betol jugak :)

Hassan said... [PLEASE REPLY COMENT]

Salam Sejahtera ...
Blog yang menarik ~~~

katak comel said... [PLEASE REPLY COMENT]

hebat tol..lepas ni sngla cri keje..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@katak comel

insya'Allah..harap2 mcmtu la..senang carik keja :)