-->

Wednesday, December 7, 2011

bulan DISEMBER , naik semangat.


Assalammualaikum & selamat malam . 

alhamduliilahh..nampaknya..jari jemari ku yg kontot nie dah mula menaip lagi depan blog mcam dulu dulu . hoyeahhh..aku eksaited sangat sekarang , template pun aku dah hembuss sikit dgn nafas baruu..muahaha! cewahh..kemain languange.hahaha.. ekcely,aku tengah blur taktau nak design apa ntah dgn blog aku nie. nanti dah ada idea yg baru, aku touch-up sikit template yg sekarang nie..

design guna laptop orang tak sama feel msa guna laptop sendiri kan??begitu lah perasaan aku sekarang .. dets why aku tak saba nak tggu sem depan, nak beli laptop baru. kali nie aku memang NEKAD.TEKAD. semua lahh.. mula2 ari tu.. aku plen nak beli pc je. dah beli lcd pun woo..control processing unit je blom..lpastu.. bila pkir balik..nanti aku buat final projek..mana larat wehh aku nak angkat control processing unit pegi jabatan masa nak wt presentation.haiyo. so, hatiku berkata..bagus aku beli laptop baru kn?dapat lah aku bwk goleng2 atas katel memalam.haaa.

#btw.aku maseh sedih atas kehilangan baby compaq cq20 :( dia banyak sangat berjasa dgn aku dari dulu sampai laa tahun nie.


14 comments:

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

ipad tak bes..sush laa nk design2.hehe :)

Ezy Chiaki said... [PLEASE REPLY COMENT]

yeah!
solehah dh kembali aktif..
haha

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

harap2 terus aktif lh yer cik ezy.hehehe :)

Pamie said... [PLEASE REPLY COMENT]

kacak template..

selamat kemabli solehah :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

yeahhh.thanks pami..hehe.tapi,mcm ada nk kurang jak nk??hee

missSenget said... [PLEASE REPLY COMENT]

comey laa template die..colorful...


sukewwww laaa kitewww...

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@missSenget

kikiki!comel yeww??kalau sukeww ambikk laa..kahkahkah!

YOUsoF said... [PLEASE REPLY COMENT]

Dengan sukacitanya diulang aku rasa jeles dengan kecomeln blog ni.. ;D


Barang yang hilang jangan dikenang, ambik segala pengajaran yang ada ok.

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@memo hazel.

bukan ilang..nya rosak tahap kritikal dahh..hihi

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@YOUsoF

aha!ada jugak insan yg jeles.. kehkehkeh..

p/s: nnti aku dh dpt laptop baru.sory lah nak ingt laptop lama.muahaha!