-->

Saturday, December 10, 2011

Anda suka gelang kayu??


#sila pokus dgn gelang kayu sahaja.abaikan benda lain.haha!taktau nak update apa dah  .

gelang kayu nie antara ter-LATEST aku beli dlm tahun nie..ada lagi yg lain.tapi..aku takda ambk gambr.hihi!yg nie semua aku beli kat AKSESORI FANCY. RM 10 = SATU . kira okei lah dpt harga RM10, aritu masa bulan puasa.aku ada beli kat bazaar ramadhan.. RM5 = SATU , lagiii murah..tapi..sejak abis dah puasa,aku pun taktau gerai yg jual gelang kayu tu pegi mana..sayang sungguhh aku tak borong banyak2 ari tu..haish..  :( 

btw.kt tempat korang ada jual gelang kayu mcm nie tak?harga RM5 = SATU??kalau ada..bagitau aku okay.mintak tolong beli kan.haha!beli banyak banyak pun,bukan aku pakai sangat..saja nak tambah koleksi . sikit sikit lama lama jadi bukit.eh!ye ke? (kalau simpan duit takpe lah jugak cik solehah oii..)

#gigih tak aku kumpul spesies nie??ada masa aku uplod full collection.  :)aku selalu pakai gelang kayu yg mula2 skali kat baris atas.heeee.

 nie fevreto aku.paling kerap di guna pakai..kehkehkeh!

p/s : tak sabar tunggu result hari senin nie.hehehe!agak2 brapa lah pointer aku.muahahaha.


9 comments:

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@MIRUL

wahhh..x sngka adi putra wpun bz dgn tentang dhia..smpat jugak singgak blog raksasa nie,haha!

eh!nak yg mana satu??exchange ngn autograp boleh tak?haha

Cikgu Fikri said... [PLEASE REPLY COMENT]

nak jugak!!!!
nak!!!!!
nak!!!!! (ala2 gaya baby)
hahahahah..
nice lah... :)

MIRUL said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥ solehah ♥tentang dhia dh hbis shoot...ngah shoot kl gangter 2 plak....weeekkkkk :P....ngada ah solehah nie... ==.=="

Ezy Chiaki said... [PLEASE REPLY COMENT]

aritu ade nmpk kat timesquare..
rm10 dpt 2 kot kalo xsilap.. ke rm15 dpt 2..
lupe dh.. hihi

sarah mohamad said... [PLEASE REPLY COMENT]

Opkos lah sukaaaa! HEHEH Pulak tu kalau solehah bagi lagi lah suka HEHEHE

memo hazel. said... [PLEASE REPLY COMENT]

kmk kurang mok. p mun nya kedak blink blink oke kit. hahah. p mek mostly keep nya dari pake. hehehe.