-->

Sunday, October 30, 2011

kadang kadang aku rindu .



Assalammualaikum & selamat pagi :)

rasanya dh dkat sebulan kot aku tak update blog nie.banyak betol kekangan sejak dua menjak nie. nak update blog pun takda mood dah..eh!bukan dulu aku paling suka update blog eh?tu duluuu..sekarang lain.bz ngn study, segala equipment aku nak update blog blom lengkap. so,ada lah terasa kehilangan jugak,,ehehe  :) *kehilangan ke?hahaha!
 
sekarang nie,aku taktau lah..blog aku nie maseh ada readers2 ke tak..ke kwn blogger aku dah lupakan aku ha?harap2 tak lah kn.. yang nak order template & header tu,sorry lah..aku terpaksa tolak buat masa sekarang nie.terima kaseh la add facebook solehahwahab.hehehe  :)

banyak yg belaku semnjak aku tak update blog..paling sedih bila roomate aku @masmyera dah berhenti poli.korang tau tak dia clasmate aku dari sem 1, && tetiba sekarang nie.. dia dapat keja..so dia pilih keja && tinggalkan kami. hmm.sbnarnya aku tak merelakan kepemergian masmyera pilih keja.tapi..nak buat cmana.. dh dia yang pilih..so,kita sebagai kawan sapot jk lahh even berat hati nak berpisah.

okei lah,ekcley tadi aku on9 sebab nak siapkan keja DATABASE..tapi terCLICK bloger dashboard pulaks.hahaha!eh!15 NOVEMBER , 1st paper final exam..wish me luckk bebehh..dpt pointer 3++ pun hokei daaa.

p/s : tak saba nak cuti,aku nak shoping beli pc baru  :) 


0 comments: