-->

Friday, September 23, 2011

HOI!MATH AKU DAPAT 82% :)

Rajah 1.1 "ini adalah paper exam sebenar..sila lihat betol2..kehkehkeh :)"


Assalammualaikum && selamat malam kawang2..

agak lama jugak aku kurang menghapdet blog yg kembali menjadi raksasa nie..perasan tak..template baru saya!OMK!terima kaseh adek ewan  :) ngeee..

eh.ekcely,...yerr..ekcley doe..haha!ekcely..tu bukan point utama aku update blog malam2 nie..aku saja nak bagitau satu dunia..eh!satu dunia ke??kahkah! dari gambar rajah 1.1 kat atas tu pn korang dh tahu kn?kan? lain laa korang SPU..hihi..jangan tanya saya apa itu SPU..**sila google sendirikk.

kepada pembaca setia blog aku nie.eh.adakah??dulu before masuk poli aku ada buat entri pasal aku tak suka math dari aku kecik kan..and..semnjak masuk sekolah menengah aku tak pernah lulus math..apatah lagi add math..tapi..pmr && spm aku lulus pulak..hmm.peliks!

and noww!KALI PERTAMA DALAM HIDUP aku dapat markah 82% . walaweyhh!!aku semakin pandai sekarang nie..hahaha!

#dah.,itu saja untuk malam ini..saja nak buang rasa bangga aku dapat markah 82% kt blog raksasa nie ha.hehehe!!dorg suzi  (classmate aku) dapat 100% tak bising pun kan..haishh..aku pulak overdose!eh..hani gerek syuk..kmk dh pandei math mcm awak juak..hehe!


4 comments:

Z!Lah said... [PLEASE REPLY COMENT]

aokkk lar.... leha tinggi markah..:p

[sutera kasih] said... [PLEASE REPLY COMENT]

aok2, ktk penah madah sik suka math..and now ktk dpt markah bagus!!tahniah dear hehe


kacak templete baru ktk tok..jeles2

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@[sutera kasih]

huwaa.kmk pn sik sangka juak kak.sik penah bh..1st time dlm idup :(