-->

Sunday, August 7, 2011

kan dah cakap.. "Harap Maaf..blablabla...."


Assalammualaikun && gudmoning  :)
#seperti yg sedia maklum..aku pun dah mengwarwarkan pasal nie before aku masuk poli dah..kan?kan?so, sekarang memang aku dah tak ambik tempahan design template + header . bukan taknak..tapi.. korang pun tau..lappy aku rosak..nak buat keja2 design pun susah.. nie pn..malam2 on9//pinjam lappy kawan.so kesian kan saya??hmm..ingatkan dapat jugak nk tmbh duit poket masuk poli nie..tapi..sebab lappy rosak..sumber duit poket aku pun hilang..so.sesiapa nk order tu..jangan lh kecik ati / terasa ati kalau tak di layan..

insya'Allah..korang doa2 kanlah..lepas raya nnti aku dah dapat balik lappy sendiri.kalau korang nak order banyak2 pun xpa...hahaha!*ceh!tamakk.hehe..