-->

Sunday, June 26, 2011

SAYA KEMBALI KE RUMAH . :)


#kenapa la sikap suka menunjuk nunjuk aku nie tak hilang di telan zaman..haha!

Assalammualaikum & selamat hari ahad  :)

alhamdulillah..akhirnya..saya sudah kembali ke rumah sendiri..setelah seminggu di rumah kakak..dan lepas nie memang saya tak balik rumah kakak lagi dah.. 10 JULY nnti saya dh nak regster poli..so.minggu nie saya nak selesaikan urusan2 penting..  : medical checkup, urusan bank . 

oh ya.!hampir terlupa..gambar kat atas tu..barang yg smpai ke rumah nie setelah seminggu saya di rumah kakak..aww!!hehe.. satu : hadiah GIVEAWAY.. dua : t-shirt geng blogger..tiga : borang pendaftaran poli. sekarang nie pn..saya tengah berusaha nak siapkan template & header..sorry..sebab lambat..sekarang bz..dah bz..idea nak buat pun takda..kesian  :(  #idea nak design bukan senang nak dpt walaupun bukak potosop 25 jam . tapi..saya akan siapkan semua keja keja seblom masuk poli okei.dun worry :)

okei lah..saya mahu siapkan keja..itu saja untuk hari ini..insya'Allah..sekarang  dah balik rumah..boleh la saya update blog setiap hari..

NAK DAPAT SATU T-SHIRT FREE & TOPUP RM30 TAKK??KLIK SINI.


p/s : eh..tadi saya terr"LIKE page #Tudung tu tak payah nak hana tajima sangat bole tak?  . hahaha.


9 comments:

faizlaster said... [PLEASE REPLY COMENT]

wa...byk tol hadiah yg dia dapat..^^

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Cik Ezy

ha aa..GA shawlforyou aritu..hehe.. :) tq cik ezy.. :)

NUR AIN AZMAN said... [PLEASE REPLY COMENT]

done follow u.

p/s : tlg like gambar aen masuk contest leh? http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

[sutera kasih] said... [PLEASE REPLY COMENT]

ktk ya alu sik berik alamat ehh..sik hal lah, tggu kmk balit sinun hjg taun, berik ktk hehe

*happy belated beday :P