-->

Monday, June 27, 2011

MEDICAL CHECK-UP

*gambar hiasan semata mata..

Assalammualaikum & selamat petang  :)

tadi saya tgk timeline twitter..rmai yg nak buat medical checkup..termasuk lah saya..tapi..hmm..medical checkup nie lah saya malas..sebab ayah selalu suruh saya setel sorang sorang..smpai hati kan?? sama mcm masuk poli sem 1 dulu..saya sorang pegi buat medical check up.. tengok budak2 lain..pegi medical check up dgn mak..dgn ayah.. ayah saya memang mcm tu.. bz..bz..bz.. agak2.. kali nie ada tak yang nak temankan saya pegi medical check up..??huhuhu...mcm takdaaa...

medical checkup..selalu saya buat kat klinik ayah..lpastu..x-ray && urine test kt hospital..huwaaa...dh la suruh saya pegi sorang sorang..ayah selalu ckp mcm nie.. "takpa..orang kat hospital tu memang kenal anak ayah nie.."..ciss...kenal memang kenal..tapii..at least..nak jugak merasa orang temankan pegi medical check up.huhuhu...ayah saya nie memang tak faham maksud tersirat laa...

p/s :dah la..saya nak redy2 pegi buat medical checkup.. tata..


3 comments:

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

meh nk temankn solehah..
ekeke

[sutera kasih] said... [PLEASE REPLY COMENT]

masa before masok ipt dolok, kmk pegi medical check up ngn member2 jak..huhu