-->

Tuesday, June 7, 2011

MAAF..SAYA BANYAK BERHUTANG DENGAN ANDA :(

Assalammualaikum.. saya tak pasti saya dalam mood apa masa type entri nie..sedih??gembira?rasa besalah?? aduhai..salah sendiri..tanggung sendiri okei cik solehah..walaupun laptop aku belom sembuh 100%.. aku gagahi juga nak siapkan keja keja..chewahh.hahaha!!kamon solehah..jangan sedehh.banyak lagi urusan yang belom aku siapkan..kuruskan badan..hehe..pasal konvo..register poli next month..gathering blogger poli mukah lagi.. (maklum lah..aku salah seorang dari admin..hehe!)

seriously..aku dah tak sabar nak masok poli okeh.aku rasa hidup aku d poli nanti lagi stabil kot.macam dulu2.. tapi..aku tak rasa pun keja keja nie jadik beban..sebab aku memang suka keja2 nie..huhuhu..tapi kekanda saya slalu ckp saya malas!haishhh!!

korang..birthday aku tak lama lagi..tapi..entah laa..tak terasa pun..sebab..bulan JUNE nie aku rasa macam sangat bz walaupun hakikatnya..aku tak bz mna pun..hahaha!maaflah..segmen header free tu..kot2 ada yang tertunggu..buat masa nie memang bz ckit..aritu kemain aku ckp nak buat masa cuti sekolah kan.. maaf kan saya sayang sayang ku sekalian..  :(

okei lah.sampai di sini dulu entri malam nie..sila layan  gambar saya makan..hahaha!.


3 comments:

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

mmg bz bebenor la solehah ni..
hoho..
cpt bayo utang saye..
haha

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Cik Ezy

tu laa..taktau lah cik ezy..bulan nie memg bz cket,,hehe :)

EyanaNoorAzlan said... [PLEASE REPLY COMENT]

makan ker?? mcm tmenung jek..heehee

singgah cnie =.=