-->

Sunday, June 19, 2011

KEKANDA ... p/s : ILOVEYOU



Assalammualaikum & selamat pagi :)

perlukah saya menaip entri ini dengan perasaan risau??gembira??gundah gulana??entah laa.. semua ada..hihihi... sebenarnya..my kekanda..dia ckp nak jadi author blog nie jugak..terus tak lena di ulit mimpi indah tido saya semalam..oh yes!my kekanda..tak kan your kekanda pulak kan?elehh.saya nie jarang nak menaip pasal insan tersayang dalam blog nie ha..tapi..sejak dia ckp nak jadi blog author nie jugak for the next month saya trus jadi mcm risau..risau..risau sgt..siapakah kekanda saya??tak perlu lah saya bagitau..dia tak se-HOT & SPICY mana pn..kehkehkeh!!setuju kh saya menjadikan my kekanda author blog nie jugak??perlukah??oh tidak.!! saya tak dapat imejin apa yg dia nak update nanti..  *blushing  :) 
*semakin selesa menggunakan kata ganti diri "SAYA"


p/s :iloveyou;)  *feewiittt..kahkahkah!!  haha..sila search di YOUTUBE..KEKANDA p/s: ILOVEYOU.kalau tak jumpa jugak ..pc/leptop korang ada masalah la tuu..


*jap2..apa motif saya letak gambar nie??sebab lama dh tak uplod gambar real kot..hahaha!*sendiri tanya..sendiri jawab..kahkahkah!!ini ialah keadaan katel saya walaupun sudah di kemas..err..nak kemas sangat..mcm tak cantek pulak..baik besepah ckit..tapi,,mak saya selalu maraheyyheyy.  :) eh.perlu ke saya cakap pasal nie??muahaha.. i love ladybettttt...ladybet tu not sticker okei..memang real..saya bela dia dari kecik smpai besar..  ;D

8 comments:

Anak Gemilang said... [PLEASE REPLY COMENT]

wallpaper lah ya dik? rah tak pun dinding ka?

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Anak Gemilang

hehe..semua ya sticker kak..ladybet ya jak lain..nya kdk kain ckit..hehe..semua beli rh supersave mukah..hehe :)

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

oh solehah!
bpe kali mau tukar link ni?
haha..

cikcahya said... [PLEASE REPLY COMENT]

cantik sticker tu. colourful :)