-->

Thursday, June 16, 2011

ini blog solehahwahab -berpindah lagi :)


Assalammualaikum & selamat hari khamis

sempena harijadi yang kurang menggembirakan nie..aku pn tukar template ..err??hehe..template nie nama dia..template KURANG GEMBIRA..hehe..aku bagi dia nama tau..hehe.. sangat simple okei..no more raksasa.no more doraemon.. *err.sapa yg tengok template aku dari mula berblog dulu korang tau2 jk lah..hehe.oh ya..aku bukan nk tukar template jk..tapi dgn URL sekali..boleh kan??yeahh..sekarang blog aku rasa mcm blog rasmi lah pulak..hahaha..sebab..aku letak solehahwahab..my fullname okeh.maybe sebab nama fesbuk aku solehahwahab..so..blog pun..aku rasa nak buat sama jugak..lebih selesa kot :)


oh ya..aku baru nak update..blog EMPAYAR BINTANG TIGA pun dah betukar..warna merah.
*aiya..lama dh kot..baru sekarang aku nak cakap.hahaha.




p/s : sedang berusaha menyiapkan semua tempahan sebelum bulan july  :) 

6 comments:

loveville said... [PLEASE REPLY COMENT]

da xde raksasa. huu.
hepy besday sis :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@loveville

hehe..ha aa..ilang dah raksasa..
btw.thanks :)

PhatLady said... [PLEASE REPLY COMENT]

hepi besdey jelakau agei...hehhe..
buyak no tukar url??

btw, belog bao ih pun not bad..
simple but nice..
naah kenah hias kacak2 udei k..
hehehehe... ;)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@PhatLady

hehe..bs eh xlukhias agik..dh umor 21 dh..xknah en kiut2..hehe

Amni said... [PLEASE REPLY COMENT]

aok.. birthday kita duak lebih kurang sama io deng... happy birthday yang ke 21.. hiks... serius kitak nang kreatif deng... mun mok tempah header, berapalah? lak tweet kmk k.. hiks...

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Amni

hehe..makseh2.aok2.lak kmk tweet ktk..heee :)