-->

Tuesday, May 10, 2011

TERASA SANGAT LEGA :)

yeahh..saya kembali lagikk..semangat wo..
brodbend ayah dah bayar.. masa untuk siapkan keja keja yang tertunda..eceh.
hehe,..saya akan siapkan keja keja dengan secepat mungkin.
lagi pun..sekarang aku dah pindah bilik sendiri..
lagi tenang..lagi bnykk privasi..muahahaha..yalaa tuutt..ehehe..
oh yep.pasal segmen header free tu.. dah siap semua keja nie nnti..aku buat..
special untuk korang..ngee  :)  btw..anda tidak merindui saya??hahaha


hah.nie adek aku c putri..gmbr seblom aku pindah rumah kakak ari tu,.
saja nak buat kenangan..ehehe  :) dia nak pegi kutub selatann tu..hehe.. *eh2.btol ke selatan?



nie katel aku sekarang..hmm..kecik dr katel aku yg kt rumah sendiri..
tak puas la nak goleng goleng malam malam...muahaha..
solehah..solehah..nie pn ko nak letak jugak.haha..btw..love tu..aku dpt dr funfair jugak.
haha..menunjukkan..aku memang terer kalau men game kt funfair.haha


itu sahaja.aku nak sambung buat keja keja.nnti tak siap org marah pulaks.haha

7 comments:

aNiss :):) said... [PLEASE REPLY COMENT]

innocent jer nampak muke adek.. ngee =)nanti cepat2 ya buat segmen header free tu =) ngee~

faizlaster said... [PLEASE REPLY COMENT]

dindaaa...
kim salam kat adik k..ngeee...

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@aNiss :):)

adek saje buat muka inasen tu.haha..
okei2..dh siap keja2 akak bukak..ngee

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@faizlaster

yelaa kanda..nnti dinda smpaikan salam tuutt..haha

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@haniey

haha..kiut ke..kecik je solehah tngok.haha..
don wori..semua yg join segmen tu dpt header free :)