-->

Wednesday, April 6, 2011

siapa lagi tempat aku mengadu.. :"(



huwaa..aku tgah tekanan perasaan malam2 nie..  :"(
boleh tak aku buang tekanan perasaan nie dalam blog..
sebab..kalau aku kol sahabat handai yg terdekat..semua bz..cyes.
aku tengah merajok dgn dorang..grr..*cepatla pujokkk.. :(




tau tak..aku dah semangat..siapkan semua tempahan dari petang tadi..
dua dah siap..satu lagi..nie..aku nak cita..err..mmm..
ekcely.template tu dah siap..tapi..aku terlupa nak save dlm pndrive masa 
guna laptp kakak aritu..sebab tu..!sebab tu lahhhh..
AKU TAK SUKAA DESIGN GUNA LAPTP ORG LAIN!



so.aku dah kol kakak aku dari td...tapi..tak angkat pun..
tido smpai tak ingat dunia..huwaaa...makin laa buat aku rasa resah..gelisah..
nak tido pun tak dapat..tak kan nak buat sekali lg kan??
TAPI..kalau memang takda jugak dalam lppy kakak..
okei.aku mengalah jk lah..buat sekali lagikkk yang baruu..emm..
*semangat la ckit solehah..konpem ada slm lptp kakak tu.. :(




kan bagus kalau rumah kakak dekat..nnti suruh kakak send via email jk lah..hmm..
harap2 maseh ada dlm lppy kakak kan?kan?? kan?




p/s: mana laa KLUANG MAN sekarang nie??kenapa dia taknak tolong org dlm kesusahan mcm aku nie haa??

8 comments:

aNiss :):) said... [PLEASE REPLY COMENT]

olololo.. jangan sedih sedih! come to mama dear (^,^) kak, suruh raksasa lam blog nie tolong okay.. keluangman sibuk siap majlis kawen! hahahaha :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@aNiss :):)

err..hehe..kluangman nk kawen ngn spa??haha..asl akak xtau ek..hm..smpai hati kluangman..

♥suNa husNa♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

jom rehat bersama oreo dulu..hehehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥suNa husNa♥

haha...tgh mkn nie kak..oreo ice cream..hehe

Memo_Hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

yerr. oke la ada kluang man mok nolong nyaa. hehehe.

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Memo_Hazel

aok eh..mok mintk tolg superman..betmen..smua overseaaa..haha

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

kalo xde naya je kene buat lg skali..
huhu.. arap ade la..