-->

Saturday, April 9, 2011

rindu.sedih.rindu.sedih.

jangan memaksa diri jadi tabah..kalau tak sekuat mana pn..
biarlah..org kata bukan jodoh namanya..tapi..memang jodoh kalau
kita berusaha untuk menjaga hubungan dan mengganggap dia ialah jodoh 
terbaek buat diri kita..semua tu..bukan senang mcm makan.minum..
senang kan makan minum..?? bukak mulut..makan oreo minum..dahh..


hmm..sejak bermenjak nie  *erk?.. bnyk sgt problem yg dtg...
taktau nak buat apa..sabar jk lah..cyes.aku tak kuat pun nak
belagak mcm happy sgt tapi..tiap mlm..nangis smpai tetido..
terimakaseh kepada yg bekenaan sebab buat aku hepi..
*sayang sangat2 anda anda di sana...


aku sedang rindu kawan kawan..since dorang sgt bz ngn keja masing masing..
aku rasa mcm tersisih cket..tapi aku faham..dorang kn bz..tak mcm aku nie..
bilaa laa aku nak merasa bz mcm dorang ha??
nanti..aku dah kol.. "eh2.nnti kol balik..ada keja ckit.."
okei.aku off henpon..susah nak tengok kdt dlm henpon aku abis sekarg nie.
kalau ada pun..tamat tempoh..sebab??org di sekeliling aku bz..
smpai dorang takda masa nak layan aku...so.sebab tu..aku mcm taktau dah
nak kol sapa..msg sapa..err.ada jugak lah aku msg kawan..rumate aku masa
kt poli dulu..tengok..aku bnyk problem sekarang sebab..taktau nak mengadu ngn sapa..


banyak sgt problem yang aku kumpul semenjak masuk 2011 nie..
rindu sangat ngn bestfriend aku..shiela andryea..rasa nk terbang pegi sabah,.
rindu sangat nak menangis depan shiela mcm dulu dulu.. :(


bah.malas la aku melayan sangat perasaan sedih nie..
nak siapkan keja..tinggal 1 lagi template yg belom siap..


terima kaseh sudi membaca..

8 comments:

i am S!L4H.. said... [PLEASE REPLY COMENT]

lehah. tu perubahan mase name nye. tiap org dh ad hdup sendiri2. semue dh sibuk. saba erh. silah ade nih. eheeee

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@i am S!L4H..

kesian kn??huwaa..
segan nak msg silah w'pun ada save numbr fon aritu.. :(

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

sabo ye solehah..
jgn pndam sgt mslah tu..
nt lame2 boleh meletop..
wat2 la bz.. xde la ingt sgt kat mslh2 tu..
xde la rase sunyi sgt kn..
:)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Cik Ezy

sush nk shre masalah ngn org lain cik ezy..takut mnyushkan..ntah2..dorg pun ada masalah jugak kot.. :(

Ihsan Arifin said... [PLEASE REPLY COMENT]

tayah sesedih. happy lah ceria :)
diri ini sungguh berharga~

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Ihsan Arifin

okei2..baiklah ihsan..hehe
*terasa dlm cte upin ipin..eekeke

i am S!L4H.. said... [PLEASE REPLY COMENT]

segan? adehh. kalo lehah segan silah lg segan. ngeeeee

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@i am S!L4H..

nnti dh tak segan..cepat2 lehah text silah..ehehe :)