-->

Friday, April 8, 2011

alien datang menakluki bumi!!Demi koko yang di cari-cari!!

SILA PLAY VIDEO DI BAWAH.*ambik feel smbil baca entri.haha




errr..tetiba aku minat sangat tengok YURI WONG. *laki yg men gitar tuuu.haha
eh.nama dia yuri wong ek??



yeahh..hero yang comel kan??err..sekarang aku sgt teruja tengok boboi boy nie ha.
kalau korang belom tengok dari PART 1.sila layan dlm youtube..hehe..
*dari layan perasaan sedih kan??huhuhu.. 


di sebab kan aku dah terlalu minat dgn BOBOI BOY.
checkitout dis yaww!!haha..




KLIK SINI KALAU SUKA..HAHA  


oh ya..sekarang..LES' COPAQUE tgh bz buat "PADA ZAMAN DAHULU.."
nie pun..aku eksaited sangat nak tengok..haishh..cepat la..cepat laa..








err..sorry entri kali nie berat kot.sebab bnyk video.hahaha.. :) ada geng aku tak kat cni??haha..*yg suka tgok boboiboy + tak sabar nak tgok pada zaman dahulu..

entri alu yg lepas tu..bukan bemaksud aku nak mendiamkan diri dari blog..tapi..err.takda pa2 lah.haha 

7 comments:

Memo_Hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

memo paling suka Gopal. leh tuka barang jadi coklat!

Memo_Hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

mok x try makan biskut polah Yaya?? hehehe. pengsan!

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

xleh nk tgok la pulak..
huhukk..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Cik Ezy

aiyak.asl xleh tengok pulak cik ezy??hehe