-->

Tuesday, March 22, 2011

tanjung manis.saya datang + saya rindu.smk agama igan

grrr.lama dh aku tak publish entri jam2 mcm nie..hahaha..
btw..malas nak taip banyak sgt..sebab..pagi nnti..nak pegi tanjung manis.
oh yep!dengan besprenggku..masmyera..
tak saba nak pegi..apa yang bes cnun oh??ekeke.. :)

hmm.saya sedang merindui buah hati intan payung.
aok.kamek nangis.kmk congek jk lahh.. :"(

p/s : yaww!!rupanya blogger alief muncung manis senior aku masa kt skolah smk agama igan dulu.
omg!tak sangka ai...ckit lagikk saya tak kenal beliau..maklum lah..beliau semakin comel + hensem
+ bergaya sekarang nie.hahahaahaha..kalau dia baca..entah la..mybe tak kenal aku kot.. maklum
lah..aku tak pemes pun masa skolah dulu..tak mcm senior aku tuttt..ahahaha..
*tak pemes ke solehah yang tak solehah??<--ayat ketua warden
(pama mo ahh khalip..hehe..)

saya sedang merindui saat saat masa di sekolah agama dulu.. paling ingat..
muka kami2 selalu naek stage..sebab..sebab..lambat perhimpunan..hahaha.
saya rindu budak2 dlm dorm ummu sulaim. :"( saya rindu escape class & solat ngn korang.
*astgf...mengucappp..tak nak dah escape solat.. :)

p/s : lama dh tak mengalami perasaan ada spotcheck!haha..dulu..nasib baek mona ada..hahaha..

haaishh..tak ngantok pulak org bujang lepak kt seberang jalan tu..dari cni dah aku dgr dorang
nyanyi lagu meet uncle husseennn..sudah sudah laa petik gitar mu itu..jam 2 pagi dah weyhh..

11 comments:

Memo_Hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

kekadang xpasan geng dikpun. :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Memo_Hazel
aok ehh..mena yaa..dh masok blog..semua lain2 jak upa..ekeke

Memo_Hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahaha. makin besar(dewasa) bha dear. :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Memo_Hazel

haha..aok eh..makin daraa..makin jemelai dah cdak smua..haha

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

zman skolah zaman plng bhgie..
haha

moeyna said... [PLEASE REPLY COMENT]

leahhh~~~ rindu ko gak bilit ummu sulaim...katah x gossip gem mlo mlm2! haha ;DD

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@moeyna

huwaa..ko paling rindu mnuwg gosip deksue.haha

leeya kamelia said... [PLEASE REPLY COMENT]

ehem..ko rindu ddg rambut r0ck eah sbey..haha..:D

aLieF si Muncung ManiS said... [PLEASE REPLY COMENT]

wahhh..pama baten eh..btw,,aku bukan la hensem dan comel..huhuhu...