-->

Friday, March 25, 2011

semangat yg hilang + rindu rumah & adek. :"(

selamat petang & selamat hari jumaat.
petang nie aku duduk diam diam dalam rumah.sebab??
kurang sehat..ingatkan dapat pegi pesta pantai lagikk..
don wori solehah..esok maseh adaa.. ekcely.aku tengah homesick laahh..

semalam mak kol..then aku beriaaa btol nak ckap ngn adek aku c putri tu..
maklum lahh..sekarang tinggal d rumah kakak..mestilah rindu rumah sendiri..
makin lamaa aku cakap2 ngn adek aku..makin cepat pulak air mata jatuh beguguran..
haishhh!!..tak rockkk la mcm nie solehah..yala..dulu..kat rumah..mak ayah keja..
tinggal aku & adek jak d rumah..tapi..8least..ada jugak bising2 kat rumah,,
sini??aku sorang jakk..terasaaa sunyi aaa..mna aku tak nangis..kalau korang??
mesti lahh rindu jugakk kan?kan??cyes..paling jaoh aku bejaohan dgn family pun
masa prektikel dulu..solehah..solehah..mcmana laaa nak pegi belajar jaoh jaoh nie ha??
*dh la.makin pnjg aku cta pasal rumah..kluar pulak airmata yng beharga nie..


lagi..lagi..laptop kesayangan blom sembuh..memang hilang semangat..
kurang selesa..sebab..lptop kakak aku nie tak powerr root mcm lptop aku!perghH!haha
bukan laa..sebab..bnyk keja keja design aku dlm lptp..so..susah ckit..
font..vector..brush..pattern..image yang aku bnyk2 donlod sblom nie..smua dlm lptp..
lptop kakak aku nie KOSONG.BLANK..tepaksa aku pegi donlod semula font2..

korang tau tak..aku nie penanam anggur yang hebat..keja aku cuma siapkan tempahan
template & header dari blogger2 lain untuk isi masa lapang yang sangatlahh lapangg..
tapi..bila lptop ada problem??hmm..faham kan perasaan aku sekarang..huwaaa.. :"(
idea nak siapkan template & header pun kdg2..mcm stuckk skit..grrr..grammm.


MR.PRESARIO CQ20.SAYA RINDU AWAK SANGAT SANGAT.
RINDU NAK DENGAR SUARA SCREAMO AWAK NYANYI LAGU BROKENCYDE..
SAYA RINDU!RINDU!RINDU!*MANA LAH DORAEMON SEKARANG NIE??KAN
BAGUS KALAU DIA ADA..HMMMMMM...


semalam..mak dah janji..nak bawak aku balik rumah next week..TAK SABARR LAHH!
kat cni memang bess..org kat cni pun peramah..maybe..sebab..aku blom ada transpot nak
jalan jalan..sebab tu aku rasa mcm lain cket..di sebab kan..aku nie kuat bejalan jalan jugak.
duduk dalam rumah sunyi.sepi.kosong nie mcm buat aku rasa sakit..*dah sakit pun..
haishh..memang tak sabar nak balik rumah sendiri..rindu ngn bilik..katel..semua lahh..


kesimpulannya.. sekarang..aku tengah rindukan rumahh.. :"(
mak..cepatlahh datanggg.. :"(

8 comments:

Memo_Hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

heheh. kmk pun. dekat pun homesick juak. apatah gk jaoh2, kin sakit homesick ya. :)

Raji berkata said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahaha ok lah tuh
kau berkejaya juga
hak2 ;D
woah dah berubah header blog nih

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Raji berkata

saja nak tukar..
test power header ada status twitter..hehehe :)

Yann Mazian said... [PLEASE REPLY COMENT]

oo tedah.. homesick nya duhal.. hehe. saba k.. :)