-->

Wednesday, March 23, 2011

apalah nasib..grr..


ha.dari gambar pun dh tau yang aku nie gagal letak status twitter kat header..
ohh!kenapa solehah..blog org lain okei jak ko buat..
tapi..buat blog..sendiri??ke ilmu aku dah campak bawah katel ha??

so.aku tak larat dah.dah try tutorial blogger lain..tak dapat..hmm..
sapa nak tolong??bantulah saya..ekekeke.. sila mcg saya di fb..ngee.. FESBUK SAYA

p/s : adakah ini efek yang aku dapat setelah meninggalkan blog terlalu lama ari tu haa??

12 comments:

mofaizmz said... [PLEASE REPLY COMENT]

dah berjaya nanti mai ajar aku plak.. hehehe..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mofaizmz

alah.ko tgok je tutorial bloger lain..hehe..nk tggu aku nie..
ntah2..trus xda..haha

Wan_hazel said... [PLEASE REPLY COMENT]

ktk...xpat ka..dah try pake tuto kat blog mek ka>>>>

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Wan_hazel

udah wan..tutor ktk 1st kmk try tekk..kkya..try tutor lain pun xpat..
bukn xpat pa..status nya x kuar..
tapi icon nk add twitter ya ada :"(

erolnukman said... [PLEASE REPLY COMENT]

camney?da kabel ari ya?hehehe...

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@erolnukman

xbey cekgu..hehe.. :)
pc pun dah nuloi gu daro dh..
en geh pun mey gunah gak..haha..
lulo ko mulik daro udik sg..
konpem mey lilukk agik..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Cik Ezy

hehe..mestilah..nnti cik ezy dtg..nk bg mkn ape./hehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Sharienz Sz

hehe..biasa ja tu kak..nak test power buat status twiter..hehe