-->

Thursday, March 24, 2011

eh!semalam aku mimpi blog EMPAYAR BINTANG TIGA.

HAHA.tengok..tengok..sampai termimpi mimpi kan??hehe  :)
ye saya.semalam mimpi blog hak milik bersama aemirul & solehah iaitu
EMPAYAR BINTANG TIGA..

semalam aku mimpi aemirul hakim pegi edit satu blog tu jadik macam 3D.
perghh!!semartt ahh.hehe..APAKAH PETANDA SEMUA NIE??
NAK SURUH TUKA TEMPLATE BARU JUGAK KE??HAHAHA

tadi aku edit cket header EBT , maklum lah.aku dah bagitau kan..
nak buang gambar FREE HAIR.hehe..tapi..mcm..mcm..grr..korang tengok lh..
mirul takda nie mcm fening cket aku nak edit..
sebab..aku tak terer sangat pn..lagi sukakk kalau mirul yang buat..haha


nahh..warna pun aku dah tuka jugak..taktau ah mirul suka ke tak..ngee..
heee..mirul skarang bz dah..maklum lahh..nak cari rezeki untuk anak bini..
ingat senang ke nak jadi laki orang???haha.. *pa kaetan??grr..hahaha
okei lah..walau di mana jua berada..saya mendoakan amirul sehat sehat aja deyhh.. :)
take care bebehhh.. :) hehe..

sampai di sini saja..selamat tidur sayang..

p/s : haishh!kenak  buah hati intan payong kamek sikda alu pujok memujok..
org majok..ckit pun sik pujok.cehhh...sik bolehhh cmtok ehh.. :"(