-->

Thursday, March 24, 2011

aku nak layan tag jugakkk..

1. Tahun bila mula berblogging?

-aku mula beblogging tahun 2009..sebelom nie..aku dah ada 3 blog..haha.
tapi.semua tak menjadikkk..so..masa sem 4(januari 2010) aku bertekad nak buat blog baru..yg kekal sampai sekarang..hehe..

2. Dari siapa kenal blog?

-pergghh!nie aku malas ckit nak cta..aku kenal blog nie dari pYjul.. 
ha.nie budak dari kuching..aku geng2 ngn dia dari zaman friendster
smpai sekarang..tengok?betapa eratnya persahabatan kami..hehe..
tapi..tak penah jumpa pun..sebab..blom ada jodoh..dah jumpa nanti..
kami trus kawen..haha.. *aieehhheyy..ucekkk li jak..haha.aku tak penah
cta ngn pyjul pun..dia lah sumber inspirasi aku mula2 buat blog beberapa
tahun lepas..hehe..sekarang dia stdy d politeknik kota kinabalu sabah.
demm!mesti pyjul tetakk baca entri ku tokk..hahaha .KLIK SINI BLOG BARU PYJUL

3. Siapa anda hasut untuk menjadi blogger juga?

-hmm..rasa rasa..banyak aku dah hasut hasut nie.tapi..sorang pun tak aktif beblogging..aku tak cukup pro dalam keja menghasut nie kot..haha

4. Blog anda sebenarnya?

-blog aku sebenarnya..aku banyak cta pasal kehidupan aku di dunia..
nak tutorial..aku ada satu blog lagi.hehe.. :)

5. Blog yang anda suka baca jenis yang?

-okei.1st..blog aku paling suka baca..blog kisah cinta si itu & si ini.hehe..
maybe..bnyk yg kurang suka..tapi..aku memang suka baca kisah cinta orang lain..mcm blog..sis amni..sis hani & abg syukk..hehe..kamek silent reader aie..hehe..mun hubungan ktkorg ada problm..kmk ctok trasa mok tolongg jak tauk sik..hehe..agik2 sis amni..sik saba mok tggu nya kawen ngn ehem2 nyaa..kamek mok taukk ending kisah cinta ktk.. btw..kmk doa juak..sis hani & abg syuk..kawen & dpt anak 10 org..hehe..so.perasaan aku baca blog dorang..apa yg aku pkir..mcmana laa ending kisah cinta dorang nie??tak saba nak tunggu.. haishh!aku pulak eksaited lebih2 kan..haha.
yg lain2..aku layan jugak..gosip.artis..pendidikan.,sukan..boleh bahh.. 

6. Siapa banyak ajar tentang blog?

-ha.nie aku tak tipu..masa aku d poli dulu..aku sendiri yg xplore tentang blog..mcmana nak letak lagu..letak shoutbox.. edit html..design..semua aku belajar sendiri..dah abis poli..baru aku refer dari sumber2 lain..hehe  :)
*belagakk kau solehah..hahaha 

7. Sejarah Domain name anda? Dan sebab?

-yes.domain saya.. OHHSOLEHAH..itu nama komersial aku okeh.  
tnya budak poli mukah..sapa ohhsolehah..?kenal tuuu..hehe.. dulu..
masa kat poli..org bnyk kenal sebab nama fesbuk aku.ohh solehah. 
kalau masok bas pun.."eh2!tok ohhsolehah nak??"ha!itu buktinya..
senior dtg bilik pun.."eh!tok duhal ohhsolehah..."..see?betapa nama
ohh solehah di kenali ramai..hahaha..sebab tu.domain aku jadi mcm
tu..sekarang.aku blom ada feel nak tukar domain okei..biarlahhh..
ohh solehah memang banyak bejasa untuk aku..hehe

8. Apa yang anda tak suka pasal blog?

-ntahhh..takda jawapann..hahaha. 

9. Apa yang anda harapkan dari blogging?

-adess.apa aku nak harapkan dari blog raksasa aku nie?? 
emm..ekcely.aku tak penah pikir pun ada soalan mcm nie.haha..  
tapi..aku okei jakk..kalau ada yg nak layan jugak blog aku nie..
terimakaseh banyak banyakk.. 

10. Anda Berbloging kerana?

-ha.nie satu..saya berbloging  kerana.. mula mula dulu..saya nak belagak ngn clasm8..sebab ada blog..then nak jadikan contoh masa lectrer buat presentation..hahaha..sebab tu aku makin semangat nak buat blog..
*ohh..ada udang di sebalik batuu yeee..hehe.. tapi sekarang.. saya banyak buat cerita kehidupan dalam blog..haha..(jawapan tak masuk otak.)

Tag kawan.

ha!yg tengah baca tu..   
ANDA DI TAG!!BLOG NIE ADA CCTV TAU!

5 comments:

Abg.Syuk said... [PLEASE REPLY COMENT]

Sik sangka.. Masih juak duhal tag tok bejalan. Tq jawap. and TQ sebab doakan mek 2 hani, lak mek beri VIP pass ngan ktk masa kmk kawen k...

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Abg.Syuk

adess.sik sngka abg.syuk smpey ctok juakk bejalai..hehe.. :)

ne ndak.ngga tag tok dlm blog cekgu erol.haha..agik2 boring tk..layan jak lah..hehe.. :)

p/s : eboh padah jak yaa..klak mun xda vip pass..xpat laa kmk merasa ending cta kisah cinta ktk & sis hani nk..hehe

Raji berkata said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahaha menakutkan siap letak CCTV =.=

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Raji berkata


ha..biasa la tu..blog aku dh upgrade system..hehe :)