-->

Thursday, March 3, 2011

aku gagal dalam pemilihan warna!


grr..sakit jiwa pulak aku tengok warna blog aku sekarang nie.
haha..mcm ngek jak kn.. coklet + biru..ishh..xpatut..x logik.
ada yg nak rasa muntah?oh!palak kamek angol aiehhh,... :(

nanti nanti aku pk wrna yang sesuai..asek tengok puteh..borink jugak kan.haha..
entri kali nie memang sangat pendek..sebab tu laa aku malas nak tuka wrna template.
buat feninngg jak..angol..angol..angol.. ada cadangan??angkat tangan..hehe..


22 comments:

MerLe said... [PLEASE REPLY COMENT]

tape..tape..dah ok dh..len kli bleh tukar lg..

Raji berkata said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahaha kau hebat
tkar kaler sekejap jer boleh ;D

urm ak igt biru putih cmbest sebab blog kau kan 'tajaan oreo'
hahahah

erolnukman said... [PLEASE REPLY COMENT]

cam dak header ya ktk edit k photoshop ka apa ya?

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Raji berkata

okeh..mlm ckit aku try tuka wrna ye en.raji.hehehe :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@erolnukman

aok.edit pake potoshop jakk..mok pakei nk lain.xpande aiee..hehe

ahsfantasy24 said... [PLEASE REPLY COMENT]

ok jek yg nei yunk..
huhuhu i like :)

Sharienz Sz said... [PLEASE REPLY COMENT]

adik try buat wrna hijau hehe :)

mofaizmz said... [PLEASE REPLY COMENT]

solehah.. try cari kombinasi kaler yang sesuai kat website color palette..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mofaizmz

smalm aku ada try usha kt sna..tp tulahh..aku nie ngek2 ckit..nk pilih pun blurr..haha

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

try kaler hijau lembot pulak..
kalo kaler terang2 saket mate tgok..
hehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Son Of Rubiah

bnyk kali dh tuka..last2.buat wana nie je lh..haha

nurul ain said... [PLEASE REPLY COMENT]

kite rse dah okay dah wajah blog nieyh..nampak simple,kemas dan header tuh kite suke sangat2..unik and cute >,<