-->

Saturday, February 19, 2011

selamat pagi baby sayangg.. :) (dtg kenja lagikk)

ha.sapa dapat msg mcm tu bangun pagi tadi..hahaha
"selamat pagi baby sayangg.." aku?xda lahh...grr.hehehe..

maybe ada yang pasangan tengah hot becinta mcm tu kan..tapi..tak semua yang 
menggunakan kata ganti diri  "baby sayangg.."tapi...(brapa bnyk kali tapi laaa..) ..
haha.tapi kan..ish!dalam hati ku..mcm sweet & bahagia & rasa di sayangi 
sepenuh hati pulak dah..aww!hahaha..datang kenja lagikk..ha?apa motif aku
 buat entri nie..jgn tanya.aku sendiri pun agak blur2 cket.. kenapa kaah??hehe..so
.anda sangat beruntung bila pasaangan anda msg pagi pagi dengan kata2 yang sangat
menyejukkan hati..bangun pun senyum senyum bahagia..tak gitu kn?hee..

aku tekezut laa..smpai ayah aku yang tak suka tengok cta indon pun dh kena
virus ngn mak aku dah..tadi aku & adek cuci kreta..dorang tengok 
BINTANG & KEJORA kat youtube.haishhh..pandai jugakk...hahaha..

p/s : kitak..send kamek msg tok pagi pagi boleh sik?haha..



nah.layan lagu nie..ngee  :) *haishh.pagi pagi daahhhh..ngee


2 comments:

cik juja mafia said... [PLEASE REPLY COMENT]

huhu...best kalau da yang meset camtuhh~

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

xprnh pon dpt msg camtu pagi2..
isk..
xde yg sudi nk msg..
sobsss