-->

Saturday, February 12, 2011

NARUTO + SASUKE = BROKENCYDE !!!

SILA SLOWKAN VOLUME PC/LPTP ANDA.
NAK SAMBUNG USB SPEAKER PUN BOLEH BAGI YANG BERMINAT.
HAHAHA...IBU  YANG MENGANDUNG JANGAN KLIK PLAY :)


[ version naruto & sasuke.tapi.memang ngam lagu nie.haha ]

nahh!aku jumpa dlm xtenal tadi.video nie aku donwload masa thun 2009 :)
sebab.start dari tahun tu aku minat BROKENCYDE.sebab..sebab.. (bnyk gilak sebab.)
sebab..masa aku stay 6 bulan kt umah macik aku.d kelilingi kazen lelaki..dorg minat
gilak ah lagu nie.so.aku pun terkena tempias jugak..hehehe.tapi..bes kan?kan??

ada satu lagi.FREAXX.bes jugak.tapi.video tu macam ada ngekngek ckit.nak tengok,.
search aja di youtube dong. haahaha.. okeilah.nk truskan medownload .
entah laa..nak download apa pulak.agagaga...aku tengah borink kot..hehehe  :)
di sebab kan.aku sorang sorang di rumah.aku bukak full volume.
(abes abes..nenek sebelah rumah msti jatuh sakit lagi psnie..agaga.jahat solehah.)


agak agak.kalau aku cut cable ps2 speaker aku nie pastu smbung ngn cable usb.. laptp aku
boleh detect tak??hahaha.. mana nak cari speaker terbuang kat daro nie??oh,ape aku mrepek nie.


mo sadi perawak laa sengan.wak xbey.ninyang.haha..
(ha.kan dh klua bahasa melanau aku..hahaha..)

2 comments:

Amir said... [PLEASE REPLY COMENT]

Haha . Sumpah best gle lah solehah . Band ke yang nyanyi nie ?

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Amir

YEAHH.bes gilee!hehe..
ha aa..dorg bnyk lagu screamo..
carik lh kt youtube.video naruto nie.
dorg dh cut ckit lagu tu.hehe..