-->

Wednesday, February 2, 2011

lemah nyawa kamek aiehh.


bukak fb memang merosak kan mud jak ish..susah mok madh cmney.
"eh.solehah..u copy tutorial designer template dari *tuuut ke?"
blabla..banyak lagi.
ya Allah.sorie.sorie.solehah xda niat pn nak meluah smua nie dalam blog.
tapi..nak jugak.supaya kamu.kamu.baca okeh.solehah tak suka buat entri mcm nie.
memang tak suka.apatah lagi nak emosi emosi petang yang indah nie.sepoil sungguh.

tutorial designer template kt EMPAYAR BINTANG TIGA tu.ckit pun solehah tak
copy dari sapa sapa okei..solehah sanggup buat satu blog lagi untuk explore koding2
designer template tu smua..huwaa.tak suka la u cakap i mcm tu.sampai hati u.
solehah tau.solehah sedar diri.solehah nie baru dalam dunia blog.tak pcaya..tanya
KAK YANN.sis EZZAH MEMO.KAK OURA.ALIA.KAK MIA .sis ZTIE.PYJUL.
dorang antara follower blog solehah mula mula aktif dulu.folower tak smpai 30
pun masa tu..tupun.kalau dorang maseh ingt.blog solehah bukan cmnie dulu.cyes.
memang buruk sangat sangat..

tapi.semakin hari..solehah improve blog solehah sendiri tw.edit koding.smua tu.
memang solehah xplore sendiri.ha?muka solehah nie tak tau koding??helo!helo!
bukan solehah nak masuk bakul angkat sendiri.kamu.kamu tengok kat sidebar tu ha.
solehah budak iT okeh.lulusan sijil teknologi maklumat politeknik mukah sarawak.
solehah sedar diri...koding koding nie.,memang tak terer sangat pun.progreming harap
dpt C jk dulu.tapi..html..css.java solehah boleh masuk ckit.tapi tak sterer yg dh otai2.

solehah tak kedekut ilmu pun.dulu..masa mula bebloging.solehah selalu edit edit blog
kwn kawn yg sama poli okeh..sebab tu smua lah ilmu di dada semakin betambah..
solehah taip entri nie rasa nk nanges lah.*biar kamu,.kamu yg ckp tu.rasa besalah.
ke solehah yang besalah dalam hal nie aa??entah.tak tau..diam diam jk lah..

 kamu.kamu.sorie.kalau kamu marah solehah.kamu tau tak.solehah lagi sdeyh bla
kamu cakap cmtu.solehah tak copy tutorial designer template tu dr mana2 blog pn.
ikut suka hati kamu lah nak bagi pandangan yg cmana ngn solehah nie.muka tak malu.
copycat..huwaa..solehah memang tak copy dari mana mana pun.solehah sedar diri.
blogger yang kamu.kamu ckp solehah copy tutorial dia tu.memang tak setanding ngn
blogger mcm solehah nie. solehah maseh sedar diri lagi.nk bandingkan ngn dia.mcm
langit & bumi..kamu.kamu..sorie sekali lagi kalau entri solehah nie bwat kamu sakit ati.

SEKIAN TERIMA KASEH.solehah maseh sedar diri.solehah x sehebat diaa pun.
TITIK.NOKTAH.

p/s : aku ingatkan xda org nak peduli ngn blogger macam aku nie.kamu.kamu.aku tak tau.
aku pun heran.dr mana kamu.kamu boleh dapat fb aku nie. setau aku.xda lg dah letak
buttonfb dalam blog aku nih.kt EMPAYAR BINTANG TIGA pun xda
jugak.yg ada cuma fb EBT.

ilang lah mud aku nak makan satay malam nih.emm. :"(

13 comments:

cik juja mafia said... [PLEASE REPLY COMENT]

juja caya kat solehah, teruskan la tutorial, juja suka blaja ngan solehah!!

Anak Gemilang said... [PLEASE REPLY COMENT]

sbr syg..
kbtulan jer sama tuh. jangan kecik ati k..
i love u..
i love ur blog..
i love everyhing about u..
jangan sedih2x.

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@sharaBUNGA

huwaa.shara xpe ah.gelemer gitu.ehehe :)
solehah nie.ape je lh ade kn..
tu pn "DIA" nk ckp cmtu jugak..
hilang trus mud nak wt tutorial.

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Anak Gemilang

kcik ati kmk kak oura d padh nya gia..dh la mulut mcm x betapis jakk...dh juak kmk tok cepat kcik ati..huwaa.. :(

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

alahaii..sabar je la ek dear..kdg3, ada org suka kite, ada juga yg xsuka tau..normal tu..kalau silap kite, say sory..dan kalau bukan silap kite, just ignore je oke syg..

hehehe..ya betol, mase mula3 follow budak ni, blog still comel, but skrg super duper hangat..ehehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mia

huwaa..dunia blog nie memg cmnie ek kak mia.. :(

btw.tengs sgt kak mia.kak mia lah antara sumber inspirasi solehah dlm dunia blog nie ha..dr mula2..smpai skarang..

Dya said... [PLEASE REPLY COMENT]

;).. tandah jak cdak ya... Bez bh ktk pun tutorial... ktk yang bertambah ilmu bh.. hehe...

Amiey White said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥ solehah ♥sabar okay dear , nnty amiey parangkan org tu X-(

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Dya

yalh tek..sabar jak lh kmk..
apa jklh ada ngn kmk tok..
nya pndg rendah jk bh..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Amiey White

whoaa..takut..hehe.
btw,tengs amiey..
amiey memg slalu ada bla solehah ada problem nieh. :)

Yann Mazian said... [PLEASE REPLY COMENT]

sbr jak deng.. biasalah ya.. dugaan berblog...