-->

Sunday, February 6, 2011

alahaiii..merosakkan suasana indah..

entri pendek.

korang.solehah dah smpai rumah.i miss u bilik.i miss u cq20.tapi..balik nie..ingatkan hepi hepi.alahai..menyakitkan ati ada lah..mula mula.aku rasa.nak baling henpon nie.nak beli
yang baru..pastu. aku rasa nak angkat lptp aku nie..pastu..naek atas katel..pastu..
aku smackdown 4 kali..ha.puas hati.grrr!!dah.malas nak melayan perasaan sakit hati.nak 
sambung siapkan header + template.harap  besabar okei sayang sayang.. :) ya Allah..mesti 
dia tak sedar yg dia dah menyakitkan hati aku..sakit bagai di hiris/d potong menggunakan
pisau daging woo.korang fahamkan perasaan aku skarang nie?


pesanan buat kawan...aku diam diam.menahan perasaan..jaga hati & perasaan ko.
tapi..ada ko kesah??ada ko kesah??ada ko kesah??aku jahat.ko baek.mcm tu la dorg
slalu cakap..okeh2.aku tak penah nangis depan ko.sebab...masa zaman skolah..aku nangis
dlm selimut,masa kat poli pulak..aku nangis masa mandi..sebab tu aku aku suka mandi malam malam.huwaa..smpai hati.pengorbanan?jangan tanya ah.sebab..ko rasa.dari dulu lagi.
ko sorang bnyak bekorban untuk aku kan?kan?..satu family kita memang tau okeh.. :(
aku pulak??ko ingat aku xda bekorban ??sia sia lh 9 tahun persahabatan..
"ko mok jadi kawan "PALAT"??aku terer gik mun kau mok main PALAT PALAT okeh..
coba . & coba sedar dirik dolok.apa aku tok kayu ka ?"- dialog dlm bhasa sarawak.
sesungguhnya..aku maseh save as draft dalam henpon.x sanggup aku nak send okei.

apa gunanya berkawan..kalau kawan suka makan kawan sampai kenyang.
semoga kita sama sama menyedarkan diri sendiri okeh .. :)


p/s :kenapa orang tak suka menyedarkan diri sendiri sebelum menyedarkan diri orang lain?
sesungguhnya..yang baik itu dari Allah s.w.t..yang buruk itu.dari diri sendiri.

(okei lah.itu saja.len kali buat entri ada gambar. )

5 comments:

i am S!L4H.. said... [PLEASE REPLY COMENT]

lehah..knape ni..ganasnye nk smackdown lptop..eheee

saba ye..org x tau ape yg kite rase..emmm

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@i am S!L4H..

org memg x pnah tau apa yg kta rse silah..tapi..
kalau dalam kawan..smua tu..
kena faham..

.:: eFaA ::. said... [PLEASE REPLY COMENT]

sabar et solehah...fa pnah jdik cam solehah..tp nk wat cner kan...
SABAA je lah..hehe

ztie said... [PLEASE REPLY COMENT]

apa cta tok? Huhu apa apa pun. sbr ow. pst... jgn d Cyk glak cta bang derio lam blog. haha

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@ztie

yalh tek sis..
org mok palat kwn dpun.
cmya lh..lak nya padh kmk ngrepak lm blog..ngrpak mena lh tok..huwaa..

*hehe..kiut ktk eh jd spiderwoman..ngee