-->

Tuesday, February 15, 2011

100% SIAP TEMPLATE BARU SAYA.


aku sedang ubuntu sekarang.haha.. :)
tadi aku dah try banyk warna nak letak kat muka blog aku nie.
aku bab warna nie.memang lambappp ckit..tak banyak..hahaha.
nahh..nie laa pilihan warna terakhir..titik.noktah..hee 
lagipun.header aku dah siap.footer pun aku dah buat.
malas dah nk makeup sangat.fenatt..hehe.. 

korang perasan tak.ada sekor lagi raksasa yg muncul kat header.
yang rawwrr ckit..bukan yg kiut tuu..hoho..yg kiut aku dapat dari google. :)
ha.tu peminat setia aku yang buat..hahaha.. *solehah perasan.
dia snggup lukis lagi.pastu scan lagi.ishh..teharu laa sangat sangat..
last last.fall in love gitu.hahaha..*amboi solehah..makin menjadikk..hehe
oh ya.sapa nak makan OREO..ambik jk kat footer bawah tu..halal wo :)
tak laa korang lapar masuk blog aku nie kan?kan??kan??heee...

aku pun tak tau smpai bila template nie betahan..2 tahun?5 tahun?
lepas aku betunang..aku tuka laa template nie..hehehe..
bila nak betunang cik solehah??
ahh.xda makna nya punnn..hahaha..tipu tipu.. :)
ngek jugak.bf pun xda dah menggatall nak betunang..hahaha.

p/s : bukn main lagi si dia betunang..merah menyalaa weyhh.dulu janji ngn aku 
nak purple.hishhh..jeless ai tengokk yu dah betunang..
ai pun nak jugak lahh ally..!! :(

NAHH.TENGOK KAT SINI

23 comments:

alia shahira said... [PLEASE REPLY COMENT]

ahhh jeles gila! sangad cantik header awak!!! and and nice colour background awak tue!! heeee. buadkan buadkan!! ^.^

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@alia shahira

haha.maksehh alia..
em,.em..nice ke wrna yg solehah pilih nie.??hehe

♥cik cahya♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

fatihah pun suka oreo. raksasa. ngee ;D

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥cik cahya♥

hehe..fatihah..nnte beli oreo bnyk2..
pos ngn solehah jugak okeh.hehe :)

♥cik cahya♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

baru je xdi buat ice-cream oreo. sedap hngga menjilat jari. weeee ;p

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥cik cahya♥

wahh.fatihah pun buat jugakk??
hehe...dh bole makan??

alia shahira said... [PLEASE REPLY COMENT]

nice gilaaaa. sedap je mate nak bace ouh! pandai ahhh awakkkkk edit2 ni !!

♥cik cahya♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

da boleh makan ;) cepat je keras. hehe. jap g nur post kt blog nur. hehe ;D

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥cik cahya♥

aipp..nnti uplod tw..xsaba nak tengokk..nnti uplod aiskrim solehah pulak..hehe :)

nurul ain said... [PLEASE REPLY COMENT]

comel ouh header :))
lawa jeh blog nieyh.
btw,mcm mne nak buat header yang bersambung dengan body blog ?

awak pakai template ape ek ?

★★★ MIRUL ★★★ said... [PLEASE REPLY COMENT]

raksaksa yang kuar api 2 ke peminat solehah yang lukis?

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@nurul ain

buat cm biase jek.
pkai clssic template pun boleh..
designer template pn boleh jugakk.
header mesti sama size ngn body blog..hehe :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@★★★ MIRUL ★★★

ha aa..mirul jngn jahat2 gelak pulak..haha..

*wee.peminat woo.hahaha

Cik Ezy said... [PLEASE REPLY COMENT]

untung pompuan 2 dpt ally iskandar kn..
ekeke..
blog awk mmg cantek.. cemburu2..
huu

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Cik Ezy

cik ezy sorg je lh parasan btapa frustnya sy c ally tu betunang..huwaa...

i am S!L4H.. said... [PLEASE REPLY COMENT]

kreatif la lehah....cntik2...emm cmane nk wt footer cun erh?ngeeee

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@i am S!L4H..

alamak..cmane eh..hehe..
silah buat je footer tu sma saiz ngn main body blog.nmpk mcm kne combine lh kn..hehe