-->

Sunday, January 9, 2011

WHOAAA!BIAR BETOL SOLEHAH??



bila masa pulak nie?haha.setelah berdating dengan blogger lain..ecece..hehe..
dengan rasminya..solehah letak banner nie kat blog yepp :) okei tak??
aku try sedaya upaya aku nak buat header mengikut citarasa korang sendiri.
wahhh..mcm ada yg nak pulak kn??hehe..belom cuba..belum tau kan..hoho.
yes.RM10 ONLY.itulah nilai yang ditetapkan setelah bedating dgn blogger lain
tadi,.aku dengan muka tak malu buat diskasing pasal nie.wahahaha..
bk kata DEDEQ . "10 la. everyone can afford." hehe.. yes.aku sgt laaa
memahami.sebab..budak form 1 pun dh ada blog sekarang nie.heee :)
jadi.tak salah kan aku letak RM10 ONLY..boleh tak??ngee...


aku pikir bnyk kali tau nak buat pasal nie.dari malam new year dah.
btw.tengs laa kepada kwn kwn yang tolong/nasihat/bagi semangat kat solehah nie.
dan.akhirnya..KEPUTUSAN DI BUAT.hohoho.

15 comments:

alia shahira said... [PLEASE REPLY COMENT]

fuyooooooooooooooooooooooooo!! kalau kite pon kene bayar ke?

cewahhhhh boleh tambah pendapatan ni! hehehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@alia shahira

kalau ngn alia.solehah buat 100.hehe.. :)
kenyang aa makan satay 100 tu..
wahaha. :)

alia shahira said... [PLEASE REPLY COMENT]

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~ banyak nye! mane ade duet hua hua :"(

tacing tetiba huhu

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@alia shahira

haha.alia tacing sebab lain kn..
rindu kot ngn org tuuuuutt..hehe

mofaizmz said... [PLEASE REPLY COMENT]

suda buat bisnes ar sekarang.. masyuk2 :)

Amiey White said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥ solehah ♥ Nak template macam solehah , amiey tempah 30 ringgit sekali header, nak wat baru suh solehah pulak boleh :P

ZINE FOR ALL BLOGGER

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@★★★ MIRUL ★★★
eleyh.haha..mirul xyah.lg terer dr solehah kn.lebeyh kretip gitu.hehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mofaizmz

hehe..nk buat ne pn kena pk bnyk kali jugak..hoho :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Amiey White

woo..nk template jugk ea.hehe..
bole2 :)
nnti amiey kontek solehah tau.
ngee.

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Umie Nadhirah

bolehh...haha..
10 pn knah..hehe.parepp..
alh blog du 4 ong makh sengan.
hehe

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

yeahh..ehhee..thniah dear..solehah mmg kreatip..mesti ramai suka design kamu tau dik..all da best tauu..