-->

Tuesday, January 4, 2011

SELAMAT PAGI SELASA.




grrr!!korang mesti dah tengok kan??haishhH!!memang..tak bagitau aku pn.
wahahaha.thn lepas dah weyy..skarg da msuk 2011.baru nak grr! SAW VII nie.
hehe.ekcely.aku baru jak tengok status c ANDY FERNANDEZ.*budak jabatn iT 
sama ngn aku kat poli dulu.status dia buat tgh donlod SAW VII.nahhh..
terpaksa laa aku tido kat ruang tamu malam nie.aku nak jugakkkk!!!hahaha..
nak harap line tenet dlm bilik aku tu..slow mcm tortoise la sangat sangat.
dulu.masa kat poli.tak yah laa aku nak donlod donlod..sebab besprengku
c burnard memang hantu cita nie jugak,sama mcm aku.wahahaha.
dia laa jadi supplier.hehehe.aku rilek jak x pyh nak donlod donlod..sakit ati!
aku dah tengok SAW 1-6 taw.huwaaa..bes??memang bes sangat sangat!!
(tapi,.rumate aku slalu jerit jerit masa aku layan cita nie.hhehehe..)
dia surh OFF.aku bia je laaahhh..okei.aku nak teruskan mendonlod SAW VII.


korang gelak la puas puas.sebab aku baru nak tengok cita nie kan?hahahaha

2 comments:

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

hehee..syg, akk tgk sket je, pastu xmoh tgk da..ade je semua cite ni, but takot..byk darah aje..grrr

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mia

hehe..bes kn kak mia..
solehah 1st tgok saw 1 dulu cmtu gak..tapi..sebab nak tau sgt apa jd..
nahh.smpai saw 6 pulak dh tgok..
hehe