-->

Friday, January 7, 2011

CONTEST GAMBAR PALING COMEL


(KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK INFORMASI YG LEBIH TEPAT)

yeahhh..aku nak join kontes GAMBAR PALING COMEL dari CIK NIZA.hehe :)
hohoho.tapi..aku tak pakai gambar comel aku tau join kontes nie.aku nak letak pic comel
rumate kesayangan aku kat poli dulu.nama dia "BIEY" ..fullnama.NORBAIYAH.hehe.


grr!kalau tak silap.gambar nie dorang ambik masa aku bwat presentation kat depan.
sebab tu la muka comel aku takda.hahaha.dalam class pun main main jugak..haishh!.


NIZA..oo NIZA,comel tak kawan solehah nie??hehe.. :)
okei.me nak tag orang yang sangat bertuah..ambik berkat ari Jumaat.

(tunjukkan kecomelan korang.wahaha.. )
daa.babaaaiii..

TARIKH TUTUP : 19 FEBRUARI 2011