-->

Monday, January 10, 2011

ayu jugak rupanya..hahaha. :)

yeahhh..ingatkan malam nie.aku tak updet blog..ehehe..alhamdulillah..
malam nie tak bz sangat kot..wahaha.kemain lagi title post . hohoho...
SIAPA YANG AYU??alahai...jangan gelak sudah..haha..sapa lagi..aku lah...
meh..nak cita cket..tadi..jiran..ada buat kenduri cket..mula mula..aku tak nak jalan..
tapi..mcm lama dh aku tak dengar HOT GOSSIP dari macik2 kat sini kn...
dengan semangat yang kental.aku pun bukak almari..(nakpilih baju kurung..hehe)
aku pun pilh aa baju kurung biru gitu..terus pakai..xyah streka pn..kain nie baekk punyeer.
dahh.SIAP.aku pun bediri dan termenung depan cermin.haishhh!naluri perempuan ku
berkata "makin panjang kan rambut aku nie.dah la pakai baju kurung biru.memang 
nmpak ayu sungguhh laa .mcm x sangka pulak makin ayu..hahahaha..jap2..nk ambik 
tepon.nak ambik gambr kenangan.tetiba..BATTERY LOW..grrr!ohh ya..dah 2 hari
aku x caz tepon NOKIA X3 aku yg buruk nie.hohoho..melepas laa aku nk ambik
gambar yang penuh keayuan malam nie.."..memang lama laa..aku bediri depan cermin
tu..haha.sudah..sudah..family dah tunggu kat luar rumah..begitu saja cerita malam ini.


huwaa..fendi o fendi..apa la nasib ko dh jadi suami orang..padahal.umo lagi 22.
sayang sungguh..wahahaha.. *FENDI=jiran seberang jalan..ehehehe

4 comments:

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahahaa..makcik ni berangan depan cermin ek..solehah mmg ayu pon dr dulu kan..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mia

haha..dulu tak ayu lah kak mia..
tapi..bila dh rambut pnjg nie..
haishh..terasa ayu pulak..ngee :)
penat simpan rambut pnjg..
dr july 09 dh..hoho..

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Amiey White

ha aa amiey..22 dh kawen..
melepas laa solehah.haha..