-->

Wednesday, January 5, 2011

aku nakk masakkk!


GRR..SAPA TAK TAU TOM YAM SAYUR??haishh!!imposibel laa.haha.
jam dah menunjukkan dekat pkul 2 pagi..hoho.tak sabar nak tggu tngahari waa.
ehehe..sebab aku nak masakkk!kalau bole skarang jugak nak masak.tapi..
cek2 dlm petiais.carrot & tomato takda..huwaaa..batal kan niat masak pagi2..
esok dalam kol 10 camtu.aku nak pegi beli la .nak buat TOM YAM SAYUR.
yeahhh!!nie memang makanan fevret weyy..TOM YAM UDANG pun aku mkn
jugak.tapi..lagi suka makan TOM YAM SAYUR.sedap kan?sedap kann??
xleyh nak tgok gambar tu lama sangat..hahaha.sabar.sabar..esok aku nak try
masak TOM YAM SAYUR.entah sedap tak.haha.1st time buat TOM YAM SAYUR.
selalu tengok mak buat TOM YAM UDANG jak..hoho.di sebabkan bonda & ayahanda
yang tersayang maseh di kuching.so..aku nak jadi chef kat umah,.wahahha.asek makan
yang kakak masak.borink jugak..hahaha.harap harap la kakak aku tak bukak blog aku
nie.kalau tak..terus mrajok then xnak masak lagi dah..wahahahha..sapa nak makan
TOM YAM SAYUR nie.??masa lunch jemput la datang rumah..hehehe..


okei nak tido dah.lapar pulak perut aku menaip entri nie.hohoho.

12 comments:

Nadia arRumaisha said... [PLEASE REPLY COMENT]

wahhhh membuatkan akak terliur...dah laa akak pose arini....hahahaha

missSenget said... [PLEASE REPLY COMENT]

da masak lom ni?? da kul 11..hahaha

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Nadia arRumaisha

alamak..sorie kak nadia..x sngaja nk bg teliur pulak..hehehe :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@missSenget

hoho..cik senget..
solehah belom masak..
lagi awl nie.hehe..nnti dh 12.30 baru stat masok dapor..ngee :)

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahhaa..comel je solehah ni..huwa..tomyam sayur yu..i like..letak cendawan banyak yang..slupp..best gileee

alia shahira said... [PLEASE REPLY COMENT]

OMG! awakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kite tengah mengidammmmm uh tomyammm. lapa lapa laapaaaaaa :(

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mia

huwaa..solehah xpndai mkn cendawan.,.
hehehe :)

Yann Mazian said... [PLEASE REPLY COMENT]

deng.. leleh air liur mek ngga gambar tomyam ya deng. ekekekekeke. :D

Bukan nama sebenar said... [PLEASE REPLY COMENT]

sedop kew ? ° ketawa ° cam sedop je ° kekeh °