-->

Monday, January 24, 2011

aku borink ah tengok template blog nie.!


ha.ha.abis la..perasaan borink aku tehadap template blog aku nie dh datang wey..hehe.. :)
dari tahun lepas dh pakai..korang x rasa borink tengok blog aku nie??huwaaaa...  :(
ehemehem.nak tuka baru lah jugak..hahaha. *alahai.template org tmpah blom siap..nk bwat
template sendiri pulak.haha..sabar ye doraemon.xlama lagi ko dapt rumah baru jugak..ehehe..
malas aa nk updet lagi.tggu dh makeover nnti bru updet balik.wahaha..tapi..korang..  
solehah nak bagi rumah baru doraemon wrna apa ek??huhuhu.. :( dh.sudah..nak smbg wt keja pulak..uhukuhukk..

babai.love yu muchios!!grr..haha


knapa aku gatal sangat tgn nak hapdet ari nie.haha


15 comments:

Umie Nadhirah said... [PLEASE REPLY COMENT]

Warna biruuuuuuuuuuuu..
Dorayaki dorayaki ^__^

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Umie Nadhirah

boleh2..nh try wana biru gak..
mun x ngam gaya..tukar udik..haha

mofaizmz said... [PLEASE REPLY COMENT]

uish.. rasa mcm baru je tukar.. ke perasaan aku je ni

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mofaizmz

huwahuwa..perasaan ko je.hehe :)
aku tuka sidebar je kot..
haha.

Amiey White said... [PLEASE REPLY COMENT]

@♥ solehah ♥amiey rasa pun pernah tukar . btw nak jugak hahaha

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

yeah..warna biru oke gak yang, akk bru nk minta kamu renovate my blog kaler biru..but xpe..teringin nk tgk blog solehah warna biru pulak..ohyeahoyehaaa

Amiey White said... [PLEASE REPLY COMENT]

jap nak request solehah ada code nak wat shout box macm solehah?

i am S!L4H.. said... [PLEASE REPLY COMENT]

lehah nk tuka template ke?/wahhh byk idea la lehah ni...

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Amiey White

oh.ye ek..x perasan pulak solehah..hehe..koding tu..
nnti solehah send kt inbox fb kei :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mia

huwaa..nnti aa kak mia..
tgh buatkn template untk bloger lain jugak nie..dh siap..bru pk templet solehah sndri pulak.ngee :)

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@i am S!L4H..

ha aa silah..
borink gile tgok blog nie.huwaa..

Nadia arRumaisha said... [PLEASE REPLY COMENT]

akak tak boring pn dik, lagipun loading skejap jer....hurmmm bg akak wane yg solehah ske, itu lebih sesuai sbb blog kite harus melambangkan diri kita....just pendapat akak laa

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@i am S!L4H..

nk menghias2 nie lh lehah mals cket silah.haha

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@Nadia arRumaisha

ha aa..kak..memg solehah mint sgt ngn wana papel nie ha..
mcm berat hati je nk tuka..hehe.. :)