-->

Tuesday, December 28, 2010

BOO..BOO..RING..RING


"kau membuaatt..jantung berdebar..tubuhku bergetar..saat dengar bisikanmu kasehh..."
[ sapa nak dengar lagu nie.masuk blog pyjul mengei :) ]

  
nie antara speaker yg aku nak jadikan koleksi 2011.ada satu lagi..ntah.aku xingt model brapa.haha..
p1
hahaha.chup!!ini bukan entri jiwang.haha..sorang sorang dalam rumah nie buat aku terasa 
busan.aww!!yeahhh..aku sorang okei d rumah..aku pasang lagu BAWA KAU PERGI by 
GOLIATH BAND dgn volume yang paling maksima menggunakan duo speaker SONY  
yang telah aku modify dan gabungkan bersama speaker speaker lain dengan menggunakan
beberapa bijik wayar elektrik yang aku cari dalam stor pada awal tahun yang lalu...
memang POWER!! evn aku budak iT.SISTEM DIGITpun aku repeat.*aku rasa.budak
elektrik memang terer sistem digit kot.hahaha..kan?kan??tapi.speaker speaker yang 
berkeliaran dalam bilik aku nie memang power.aku bagi dorang makan KACIP FATIMAH..
terer tak aku?? sebab aku bukan budak elektrik..sukati aku men2 smbg wayar2 tu.wahaha,,,,


 p2
sorie laahh jiran jiran.tapi.petang nie jangan risau yaa...aku x men lagu DIRTY BIT by BEP ho.
tenang la ckit.hehe..PARAMORE pun aku tak bukak.SOAD lagi laa.*mak pesan.jgn bukak
lagu SOAD slalu sgt.nanti nenek sebelah rumah sakit wey..ey..ey..ewaaa bule..ewa bule..haha.. ekcely.dorang smua antar adekaku c amylea pegi hostel.hohoho.aku bukan nya ,malas nak 
ekot,,petang nie pn mak balik dari kursus.aku di tugaskan untuk menjemput beliau okei.det
y laa aku stay rumah.petang nanti..mula lah bejalan jalan..ngeee..

p3 
huaa..korang tau tak??aku taip entri nie dengan perut yang lapar..adesss!!
aku blom makan aa..kasiannn sungguh..ha..ha..jangan korang ckp aku malas masak sudah la..
*aku nie ada ciri ciri menantu anak yang baek jugak..pandai memasak..mngemas rumah..
cuci baju pkai tangan..no washing machine.suka cuci kereta..hahaha..aku tak makan
lagi sebab xda selera nak makan.yala..kan sorang sorang di rumah..nak makan ngn sapa..
haishh!!pasal tu la nak tengok dapor punaku malas.okei.aku nak cari & donlod lagu
ost SERUAN PULAU NAMI tu.mak aku kemainlagi nak lagu tuh..
so.sampai d cni saja entri saya untuk petang yang HOT!! ini..  :)

BORINK!!GRR!!3 PERENGGAN ENTRI AKU.HAHAHA.TAK LARAT JGN BACA..KESIAN ANDA.HEHE

haha.aku nat bwat collection speaker DIVOOM boleh tak..??aik.rindu pulak masa keja kt PC FAIR dulu.semua ada,,,hahaha..tauke oo.bagi saya keja lagi lah ho...hehe

6 comments:

mia said... [PLEASE REPLY COMENT]

hahahhaaa...suka yg part mak solehah pesan jgn bukak lagu soad tu..ehkehkehek..lawak la syg..ehehe

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@mia

alamak..kak mia memg power laa..
solehah wat entri 3 prenggan nie..
hehe.. :)
ha aa kak mia..
nenek seblah rumah nie..
xbleyh nak dgr bising2 sgt..
dulu dia penah masok hospital..
gara2 dgr bunyi bising aa..
hehe.. :)

★★★ MIRUL ★★★ said... [PLEASE REPLY COMENT]

bkak lagu marabahaya by broject e.a.r....kompom begegar otak..hahah

★★★ MIRUL ★★★ said... [PLEASE REPLY COMENT]

mirul pn pkai speaker power jgk..cam nkruntuh umh ni hah...bru volume no 2..ade 3 lagi ksong..hahha...