-->

Sunday, December 26, 2010

ANDA ADA TIPS UNTUK REMOVE HABIT TIDO LEWAT DARI BADAN SAYA TAK??

SELAMAT MALAM korang.
huaa..aku tak tau knapa aku tak dapat nak buang habit tido lewat nie ha.
nak tggu aku tido awal.?tunggu aku sakit laa...selagi tak sakit..xla aku tdo awl.haha..
ekcely.sekarang aku dah tak bleyh tido lewat tw..nnti kena marah doktor pulak..
haishh..risau gak..tapi..dah memang susah kan,,terbiasa dr poli dulu..
sampai sekarang aku tido lewat..aiyaa.. mcm mna nak buang habit tido lewat nie ha??
ada sapa sapa boleyh bantu saya??hehehe :) bagi laa tips2 yang berguna & berkesan okei.
mesti korang pun tak sanggup tgok aku kena marah ngn doktor.. ngeee..
badan lagi penat ckit lepas pegi becuti..hehe..

OKEI.dah pukol 1 nehh.aku nak tido.gudnite & sweet sour cream soda dream :)




sapa sapa ada tips untuk REMOVE habit TIDO LEWAT.sila tinggalkan tips2 anda.saya akan try satu persatu..hehehe..betol..tak tipu..saya sanggup.. :)

9 comments:

aisya said... [PLEASE REPLY COMENT]

sama la kita..
kamek paling awal tdo pun 2 lebih.. huhu.. dah berkurun dah xtdo awal..

honeyvsbee said... [PLEASE REPLY COMENT]

tak der lah sebab kita srupaaaa..suka tidur lewat

★★★ MIRUL ★★★ said... [PLEASE REPLY COMENT]

wat keje berat siag hari...kompom kol 9 dah tdo :D

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@aisya

huaa..kmk pungia juak..
p kdg2 smpy kol 4 bh..
haishh..sush ati.. :(

♥ solehah ♥ said... [PLEASE REPLY COMENT]

@★★★ MIRUL ★★★

hoho...okei2.
arini nak try laa wt keja berat2.
hahaha.. :)

Afiefah Safieni said... [PLEASE REPLY COMENT]

samala kita..
susah nak tidur awal..
tapi try minum susu sebelum tidur..
berkesan juga..
Jangan ckp x suka susu!!!!!