-->

Thursday, February 20, 2014

Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Pen. Pegawai Teknologi Maklumat F29


Alhamdulillah  .. dapat jugak exam untuk F29 . ni memang cita cita aku nih.hehehe. wish me luck okehh. :) kalau ada tips2 tu share la jugak.


Selamat Malam . :)

Wednesday, December 11, 2013

Cuti Sekolah


Alhamdulillah  tahun ni aku just dapat cuti 4 hari . hehe. bolehh laa..dr takda langsung. minggu depan start cuti. ohh. beginilah perasaan dapat cuti masa keja. hahaha. seblom ni merasa jugak cuti..cuti semester..cuti sekolah..tapi..cuti masa dah keja ni dia lain mcm sikit feeling.haha. k lah. nak tido dahh. gudnite :)

Wednesday, November 6, 2013

Genap 1 minggu

28 Oktober 2013 hari pertama aku berkhidmat sebagai Juruteknik Komputer di sini. nasib baik dapat makmal komputer yg selesa. kawan kawan lain ada lg yg kurang bernasib baik.

nie lah Makmal Komputer kesayangan aku. satu bangunan ni aku duduk sorang2 je. dlm makmal komputer nie aku memang ada bilik sendiri.. ofis gitew. jiran aku pulak bilik server. naaanaaa...

  
*abaikan meja aku yg serabut. maklum lah.. dah lama sekolah ni takda juruteknik komputer.bnyk keja aku nak kena buat balik.. hahahahaha.. lahh sangatt.



p/s : alhamdulillah dah genap 7 hari aku berkhidmat di Sekolah Kebangsaan Camporan Daro. gembira jugak lahh dapat berkhidmat di tempat sendiri. dalam 10 minit dari rumah.hehehe